PARTNERS

PARTNERS

De partners van CLICKEY solutions

Een goede samenwerking en een langdurige relatie met klanten en partners leiden tot het beste resultaat. Daarom werken wij samen met  KPN, LoRa Alliance, Actility, IoT Academy, Universiteit Utrecht en Connected Animals.

 

Solution partner van KPN

KPN heeft een aantal betrouwbare partners geselecteerd om klanten en eindgebruikers meerwaarde te bieden op het gebied van IoT.

Hierdoor is de juiste expertise altijd beschikbaar, in elke fase, door de hele keten. CLICKEY Solutions is er trots op vanaf het begin een van die partners te zijn.

LoRa Alliance Member

LoRa Alliance is een non-profitorganisatie die Internet of Things wereldwijd stimuleert.

Het werd geïnitieerd door een aantal grote bedrijven met als missie Low Power Wide Area Networks (LPWAN) te standaardiseren. De Alliance werkt nauw samen om van het LoRa-protocol (LoRaWAN) een wereldwijd succes te maken.

Ze delen kennis en ervaring en waarborgen zo de interoperabiliteit tussen exploitanten in 1 open, globale standaard.

Actility

Actility ondersteunt serviceproviders en ondernemingen tijdens hun IoT-netwerklevenscyclus, van de implementatie van connectiviteit tot het genereren van massa. Van ondersteuning bij de implementatie van radio-infrastructuur, netwerkcapaciteitsstudies, LoRaWAN-kernnetwerkservers en OSS / BSS-oplossingen, Actility levert alle benodigde stenen voor een schaalbare en veilige IoT-netwerkinfrastructuur.
 

IoT Academy

De "Internet of Things Academy" in Rotterdam zet zich in heel Nederland in om kennis over te dragen en mensen met elkaar te verbinden. Zij organiseren IoT Meetups - dit zijn mini seminars voor IoT professionals - waarbij zij in twee uur een IoT actualiteit bespreken. Door middel van deze Meetups zijn de mensen geïnformeerd én hebben zij hun kennis verbreed. 

Connected Animals logo                

Connected Animals

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en CLICKEY Solutions bundelen hun kennis.

Hierdoor ontvangen wij op een diervriendelijke manier steeds actuele informatie over de gezondheid, het welzijn, het gedrag en de locatie van dieren.

Connected Animals is een Joint Venture van Universiteit Utrecht Holding BV en Invenit BV.