OVER CLICKEY

OVER CLICKEY

Wij zorgen dat het Internet of Things werkt!

CLICKEY Solutions bestaat met voorganger Invenit BV al sinds 2012.

Als een van de eersten begrepen we dat het verbinden van dingen aan het internet veel nieuwe mogelijkheden oplevert voor gebruikers. We begrepen toen helaas ook dat de bestaande netwerken niet toereikend waren.

De bestaande 3G- en 4G-netwerken zijn prima voor voice- en datastreaming, maar voor data-uitwisseling over grote afstand en met een lage energiebehoefte heb je andere oplossingen nodig.  Daarom zijn we al heel vroeg met allerlei partijen in zee gegaan om IoT echt mogelijk te maken.

We zijn trots dat CLICKEY Solutions aan de wieg staat van de netwerkoplossing die (bijna) alles kan koppelen aan het Internet. En dat alles zonder dat simkaarten en dure abonnementen, grote batterijen en complexe IT-aanpassingen. CLICKEY solutions is naast fabrikant van diverse standaard IoT oplossingen ook een productontwikkelingsbedrijf waar ook maatwerkoplossingen worden gemaakt. We geloven dat door IoT veel nieuwe toepassingen ontstaan voor gebruikers. Of het nu gaat om terugvinden, controleren, bedienen of monitoren van alles wat verbonden is.

CLICKEY Solutions is gevestigd in Raamsdonksveer waar onze slimme en creatieve ideeën voor IoT-oplossingen vandaan komen.

Onze mensen zijn in staat om snel met creatieve oplossingen te komen als antwoord op uw vraag. Ons uitgangspunt is altijd dat oplossingen direct werken en direct toepasbaar zijn.