ONS TEAM

ONS TEAM

Wij zorgen dat Internet of Things werkt!

Management team

Ons management team leidt alles in goede banen. Onze zeer ervaren teamleden houden zich bezig met o.a. strategie, productontwikkeling, klantoplossingen, finance en HR.

Managing Director: Gerben Wijbenga

Gerben heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende in de (inter)nationale mobiele sector in zowel start-ups, scale-ups als corporate bedrijven.

De laatste twee jaar stond hij als Managing Director aan het roer van Tele2.

 

 

Technical Director: Pedro de Smit

Sinds 1992 bouwt Pedro succesvolle technische ondernemingen op. Zijn technische kennis en creativiteit vormden de basis om met Invenit IoT-producten te ontwikkelen.

Dit bedrijf was de start van CLICKEY Solutions.

   

Director Finance: Erwin Dunnink

De afgelopen 17 jaar heeft Erwin diverse financiële functies in de telecomwereld vervuld. De laatste jaren was hij actief als financieel eindverantwoordelijke bij ondernemingen in binnen- en buitenland. De laatste drie jaar was dat als Director Business Control bij Telefonica Deutschland.
 

 

 

Technisch team

Ons technisch team werkt al vanaf de oprichting samen en heeft een grote expertise op het terrein van IoT. Zij leveren hoge kwaliteit en blijven we innoveren op alle gebieden van IoT.

Onze teamleden zijn experts en hebben kennis van:

  • ontwerp en ontwikkeling van slimme en compacte printplaten
  • technische componenten voor IoT-toepassingen
  • embedded programmeren
  • energie-efficiency
  • ontwerp functionele behuizingen
  • cloud technologie

Het team van CLICKEY maakt snel en creatief werkende prototypes door lokale productie, assemblage en 3D-printing. Bij grotere volumes produceert en assembleert onze partner in Slowakije.

Salesteam

Ons salesteam heeft veelvuldig en nauw contact met klanten en het technisch team.

Het team houdt steeds rekening met uw wensen, de tendensen van de markt en informeert u over actuele technische mogelijkheden. 

Tijdens een Proof of Concept (POC) blijft onze sales steeds betrokken om alles in goede banen te leiden en uw doelstellingen te behalen.